RDW Voertuiggegevens

RDW Voertuiggegevens

De Rdw Voertuiggevens. Dat zijn alle gegevens van bijvoorbeeld een auto, die bij de rijksdienst voor het wegverkeer worden geregistreerd.

RDW Voertuiggegevens en de kilometerstandcheck

Het is altijd verstandig om, voordat je een nieuwe of tweedehands voertuig gaat kopen, om de gegevens van een voertuig te bekijken.

Gelukkig kan dat tegenwoordig op de PC of via het internet, bijvoorbeeld op Kentekencheckgratis.nl.

Met de RDW Voertuiggegevens kan je alle informatie van een bepaalde auto, of van veel andere voertuigen, rustig nalezen, en bekijken.

Daarmee kan je bekijken in welk jaar de auto werd toegelaten op de Openbare weg, wanneer de APK vernieuwd moet worden, hoewel dit bij nieuwere auto’s natuurlijk nog een aantal jaren kan duren, hoeveel het voertuig verbruikt per 100 kilometer, gesplitst in binnen en buiten de bebouwde kom, en nog veel meer van dit soort nuttige gegevens, waarmee je bijna net zo veel weet als bijvoorbeeld de dealer of handelaar waar je een leuke nieuwe of tweedehands auto hebt zien staan.

De RDW voertuiggegevens kunnen nog verder worden uitgebreid met zaken als terugroepacties, en de kilometerstandcheck.

Dit kan je heel makkelijk bekijken op rdw.nl, waar je zelfs een speciale check kunt vinden voor de terugroepacties, en voor de kilometerstandcheck.

De kilometerstandcheck is wel bijzonder, want daarmee wordt voorkomen dat er nog langer met de kilometerteller wordt gesjoemeld, zoals dat in het verleden wel eens gebeurde.

Tegenwoordig wordt de stand van de kilometerteller, bij iedere APK keuring, en bij iedere kleine en grote beurt geregistreerd.

Daarmee worden de RDW Voertuiggevens dus nog uitgebreider, en ook de veiligheid bij het kopen van een nieuwe of tweedehands auto.

Wil je de RDW voertuiggegevens inzien van een bepaalde auto, vrachtwagen, caravan, of een ander voertuig met kenteken, dan kan je dat bovenaan op deze site doen. Je hoeft alleen maar het kenteken in te vullen van het betreffende voertuig, en alle gegevens worden opgehaald bij de RDW.

Wacht dus niet langer, en bekijk snel de RDW Voertuigegevens, zodat je meer te weten komt!

De gratis kenteken check

Vul hieronder het kenteken in en doe de gratis kenteken check.